shutterstock_13630282Din virksomhed handler med Tyskland –  er du klar på kultur og sproget?

Din virksomhed har måske etableret sig i Danmark og har nu rettet blikket mod eksportmarkedet i Tyskland. Eller måske handler din virksomhed allerede nu med mindre tyske leverandører og relationer skal opbygges og plejes. I begge tilfælde er et godt kendskab til markedsforholdene, kundestrukturen og ikke mindst forretningskulturen essentielt for at skabe de rette forretningsbetingelser og få mest udbytte af markeden. Ligeledes – også den dag i dag – er et solidt kendskab til det tyske sprog en fordel i forretningssammenhang.

Måske har du eller dine medarbejdere et basalt kendskab til den tyske marked, du kan klare dig på tysk fra skolen, men måske er sproget lidt rustent – og ikke helt gearet til forretningen. Du ved det godt, men i din travle hverdag har du ikke tid til at følge et kursus i tysk? Du har måske mødt nogle tyske samarbejdspartnere, men er usikker på, hvad der kendetegner den tyske forretningskultur og hvordan en forretningskommunikation med fordel kan optimeres for at opnå de bedste resultater. Muligvis har du allerede salgsmateriale på dansk eller engelsk og vil tilpasse det til det tyske marked? Måske mangler du et sprogligt eftersyn på din tyske hjemmeside?

I denne situation vil vi konkret kunne tilbyde vores hjælp på områder som:

  • Individuel tysk konversation- og sprogundervisning – individuelt afstemt efter dit behov og din tid – også som fjernundervisning
  • Træning i interkulturel forretningskommunikation på den tyske marked: Do’s & Dont’s, bagrund, indblik i handle- og forståelsesmønstre, samt det rette ordvalg
  • Oversættelser
  • Check af salgsmaterialer og hjemmesider

Kontakt petra køhn her  for et uforpligtende møde hvor vi sammen kan  kigge på din situation og de behov din virksomhed har på vej til det tyske marked. Vi har attraktive pakkepriser til dig – eller står til rådighed de antal timer som svarer mod dit behov – fleksibelt og enkelt !