greenSkab balance mellem effektiv drift og hurtig vækst 

Din virksomhed har succes, i er i konstant vækst, alle bidrager, indtjeningen er tilfredsstillende, men kan strukturen og processerne følge med? I har måske tanker om at ekspandere igennem opkøb, nye eksportmarkeder, erobring af nye vare- eller kundesegmenter for at opretholde en god indtjening. Måske er det tidspunktet hvor virksomheden skal have en bestyrelse.

I denne fase vil udfordringen ofte være at sikre enkle effektive styringssystemer  og integrere nyt i den bestående vækstvirksomhed. 

 Virksomheden har brug for at sikre enkle effektive styringssystemer på økonomi, ressourcer, administration og kundehåndtering  til at kunne klare væksten. De rigtige medarbejdere skal fastholdes og der skal indføres procedurer til at opfange faresignaler for at sikre en god forretning også i fremtiden. Måske er der flere systemer end højst nødvendig, nye produkter, markeder og kunder skal integreres i det bestående, der er optimeringspotentiale i omkostningsstrukturen og organisationen. Hvis du overvejer at etablere en bestyrelse, hvordan skal rapporteringen så være?

Jeg kan tilbyde konkret hjælp til opgaver som:

  • Analyse og implementering af effektive finansielle styringssystemer, processer og rapportering samt budget og forecast rutiner
  • Etablering af ledelsesinformations- og rapporteringsværktøjer
  • Analyse, evaluering og optimering af omkostningsstrukturen i virksomheden på områderne Finans, HR, Logistik og Administration
  • Opbygning af HR område med redskaber for rekruttering, ansættelse, fastholdelse og fratræden af medarbejdere
  • Analyse og optimering af logistiske løsninger og processer i virksomheden
  • Permanet eller interim eksekvering af funktioner i virksomheden på Økonomi, HR, Logistik og kundehåndteringsområde

Hvis din virksomhed er i en vækstfase og du føler at strukturen og processerne ikke kan følge med så kontakt petra køhn her for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan gå i gennem din virksomhed og få afdækket de uudnyttede potentialer der er. Vi tilbyder attraktive pakkeløsninger eller står til rådighed i de antal timer du ønsker det – fleksibelt – og efter dine behov!